Pagina's

zondag 20 november 2011

Blog star16-creatief

Mijn blog werkt al een poosje niet zo als ik wil ,star16-creatief was mijn 2e blog en daarna zijn de problemen gekomen,ik weet niet wat er fout is gegaan maar opeens kwamen mijn berichten niet meer in het db van mijn volgers ,dus waren mijn berichten niet te lezen.Heel jammer want het is leuk om je berichten met anderen te delen.Michelle van in de 7 hemel heeft zelfs nog een oproepje geplaats op haar blog (heel lief van haar ) om te vragen of iemand mij kon helpen.Daar het nog steeds niet is opgelost heb ik besloten om het blog star16-creatief te verwijderen,en een aparte pagina gemaakt op dit blog,hopende dat het probleem daarmee is opgelost want ik heb vele uurtjes achter de computer gezeten om een oplossing te vinden voor het probleem,en dat is eigelijk zonde van de tijd.

Groetjes Joke.

6 opmerkingen:

 1. Heb je het al geprobeerd te googlen?
  Je zal toch de enigste niet zijn met dit probleem?
  Ik kan niet meer in live-writer mn posten maken sinds ik 2 blogs erin had zitten ,ben uren bezig geweest maar twil niet lukken ,helaas want je kan er zulke mooie stukjes maken
  Succes!
  ik ga je (proberen te)volgen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat het niet lukt en werkt...heb je blog help al geprobeerd??

  Wat leuks!! ik heb een award voor jou op mijn blog.

  Lieve groetjes Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ha Joke, wat vervelend dat er zoveel mis gaat met je blog.. een voordeel is dat Michelle hier aandacht aan besteedde op haar blog en ik dus zodoende even bij je kom kijken en ik ga je graag volgen!
  heb me ondertussen aangemeld als volger, zie mij alleen nog niet terug bij het rijtje volgers.. hoop dat alles weer goed komt met je blog, veel succes!

  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Joke.
  Wat een gedoe he.
  Succes er mee!!!
  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Meest vreemde van alles is dat ik nu pas deze post krijg. En volgens mijn poste je hem al zondag. Hoop dat je het opgelost krijgt . Wat een gedoe allemaal zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. sluit me bij oma leentje aan je vorige posten heb ik niet gekregen maar deze nu wel .... hoop dat het gauw oplost en we je weer gewoon kunnen lezen .... jammer genoeg kan ik je niet helpen heb de ballen verstand er niet van .... veel geluk en tot gauw ...lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen